ASIAKASTARINAT

HANNAN TARINA

Hanna Gullichsen kävi valmennuksessani kaksosraskaudensa jälkeen, hänen kokemuksiaan löydät täältä. 

ELINAN TARINA 

Elina Hovinen kävi valmennuksessani noin vuoden ajan ja saimme valmennuksen päätökseen viime vuoden lopulla-tässä hänen yhteenvetonsa hänen kokemuksistaan valmennuksessani.

Lähes puolitoista vuotta sitten heräsin siihen ettei keskivartaloni toimi kuten pitäisi. Olin edellisen vuoden harjoitellut painonnostoa koko ajan vain suuremmilla painoilla ja tehnyt kaiken tämän puutteellisella keskivartalon hallinnalla. Ongelmia rupesi syntymään. Ongelmat konkretisoituivat, kun kehitys nostelussa pysähtyi. Lisäksi loikka- ja vetotreeneissä rupesi ilmaantumaan kiusallista lirahtelua...


MARJON TARINA

Marjo kävi valmennuksessani noin puoli vuotta, toiselta paikkakunnalta käsin. Hän kirjoitti rohkeasti oman tarinansa valaakseen uskoa muihin vastaavien ongelmien kanssa kamppaileviin. 

TÄSTÄ voit tarkistaa, onko sinullakin vatsalihasten erkauma. 


Olen turkulainen 31-vuotias yhden lapsen äiti. En ole aina ollut urheilullinen, mutta n. 5 vuoden ajan liikunta kuntosaliharjoittelun muodossa on ollut aktiivisena mukana elämässäni. Raskausajan kaksi ekaa kolmannesta pystyin tekemään kevennettyä treeniä ja odotusaika sujuikin hyvin lukuunottamatta viimeisen kolmanneksen aikaisia selkävaivoja ja puutumisen tunnetta ylävatsalla... 

KAISAN TARINA

Kaisa kävi valmennuksessani kolmisen kuukautta ja halusi kertoa tarinansa rohkaistaakseen muita vastaavien ongelmien kanssa kamppailevia naisia.

Olen 35-vuotias nelivuotiaan ja kahdeksankuisen pojan äiti. Treenasin runsaasti niin ennen raskauksia, helppojen raskauksien aikana, kuin niiden jälkeenkin. Toisen poikani synnyttyä päätin palkita itseni suositulla nettivalmennuksella ja treenata vartaloni kuntoon heti tammikuusta 2016 alkaen.

Jälkitarkastuksessa pyysin lääkäriä tarkistamaan vatsalihasteni tilanteen sillä silmällä, että parin viikon päästä aloittaisin rankan koko kropan treeniohjelman, jossa ei vatsalihasliikkeitä säästeltäisi... 

Lisää tarinoita somessa

PALAUTETTA ASIAKKAILTANI

Menin Saran valmennukseen tarkoituksena saada treenattua oikein synnytyksen/raskauden jälkeen. Olin jo treenannut salilla itsenäisesti mutta olin epävarma teenkö kropalleni hallaa. Sara teki minulle kuntotestin ja tarkkaili liikkeiden sujuvuutta. Kun epäkohdat löytyi alettiin treenaamaan liikkeillä mitkä sopivat minulle. 

Oli kiva kokeilla täysin uusia liikkeitä ja pidin tosi paljon Saran innovatiivisuudesta! Suosittelen Saran valmennuksia koska niissä ei tehdä aina sitä samaa mihin on tottunut. Sara on myös motivoiva ja suorasanainen :) 

Kirsi

38 vuotta

Olen aiemminkin käyttänyt personal training-palveluita, mutta Saran kanssa päästiin treeneissä ja lihaskunnon ja -koordinaation kehittymisessä nopeasti ihan uudelle tasolle. 

Sara omaa uskomattoman tietotaidon ihmisen fysiologiasta ja räätälöi treenit vastaamaan juuri asiakkaansa tarpeita ja tavoitteita. 

Erityiskiitos synnytyksen jälkeisen erkauman kuntouttamisesta. Treenit ovat tehokkaita, tykkään tosi paljon siitä että usein liikkeissä treenataan samaan aikaan useita lihasryhmiä. Saralla on pt:lle juuri sopivaa auktoriteetti ja lisäksi hän todella mukava, hauska ja räväkkä persoona. 

Suosittelen!

Sofia

Asiakkaana 3 vuotta 

Aloitin käymään Saralla neljä kuukautta sektion jälkeen ajatuksenani varmistaa, että toipuminen sektiosta sujuu hyvin. Raskaudesta ja sektiosta toipumisen lisäksi Saralla käyminen tarjosikin paljon odotettua enemmän: Sara mullisti tapani liikkua. Nyt 2 vuotta Saralla käyneenä en ole koskaan elämässäni voinut fyysisesti näin hyvin!  

Annika


Hakeuduin Saran valmennukseen sillä olin lukenut muutamasta blogista hyviä kokemuksia hänen äitiysvalmennuksestaan. Otimme äitiystäväni kanssa viiden kerran paketin jossa tavoitteena itselläni oli saada kropanhallinta takaisin jotta pääsisin takaisin kaipaamilleni tanssitunneille. Etenkin keskivartalon kunto ja erkauma mietitytti, sillä aloittaessamme Saran kanssa tuntui että keskivartalon hallintani oli täysin hukassa enkä oikein uskaltanut urheilla kovemmin mitään sillä pelkäsin että rikon kroppani peruuttamattomasti.

Saralla on mieletön tietämys kehon fysiologiasta ja tunnin treeni oli joka kerta tehokas setti josta saimme aina valtavat määrät kotiliikkeitä tehtäväksi. Treenit oli jaettu kahden kuukauden ajalle, ja parasta oli huomata että kun kotiliikkeitä teki ahkerasti niin kehittymistä tapahtui selvästi - Sara myös joka kerta selitti asiat tarkkaan ja pieteetillä niin että ymmärsimme mitä kehossa tapahtuu ja miten erkauman kanssa voi liikkua.
Hienoa oli myös se että studiolle sai tulla vauvan kanssa ja meilläkin treenit oli välillä melko vauhdikkaita kahden konttaavan pojan kanssa mutta Saralla oli mahtava ote vauvojen kanssa kommunikointiin kuitenkin keskittyen tehokkaasti meidän äitien valmennukseen, joka oli tietysti ykkösprioriteetti tunneilla.
Kurssin loputtua huomasin ison kehityksen keskivartalon hallinnassa ja saatiin vielä Saralta kotiinviemisiksi treeniohjelma kuntosalille, jossa pitää yllä harjoittelemiamme asioita.
Ja mikä parasta, pääsin palaamaan tanssin pariin ja tunneilla sen viimeistään huomasi että keskivartalo pystyy taas samaan mihin ennenkin! Ei voisi parempaan asiaan rahojansa laittaa kuin kehon hyvinvointiin, kiitos! ❤

Henna & Lukas 

Useiden raskauksien seurauksena minulla oli iso vatsalihasten erkauma. Kävin kahdella fysioterapeutilla, jotka eivät osanneet auttaa minua erkaumani kanssa. Soitin Sara Nevalaiselle ja puhelimessa jo tuli olo, että toivoa paranemiseen on, ja vaikka asun usean sadan kilometrin päässä Helsingistä, otin ajan itseäni ja henkilökohtaista valmennusta varten. 

Saran rehellisen innostavassa ohjauksessa sain varmuutta liikkumiseen ja erkaumani merkittävästi pienenemään kahdessa kuukaudessa. Sara on työssään uskomattoman taitava!  

Aino-Meri

33 vuotta

..
I  have four children. I had severe diastasis recti separation, and had surgery to rectify this. After the operation I was told I could start exercising as normal. I felt really nervous about this, my abdominal muscles felt so weak after years of avoiding any exercises that would put them under any pressure. 

I was also scared of possibly damaging the repair, which I had been told frequently happened, yet no advice was given to help me know how to regain strength in these muscles in a safe and gradual way. 

I saw Sara for 10 weeks, we worked on core strength exercises, all of which I could do at home or at the gym in under 30 minutes, suiting my busy life. Within just a few weeks Sara worked a miracle in my abs and I felt confident about exercising again! Each session I left encouraged, motivated, feeling stronger and more positive about my body, with fresh courage to try new exercises and sports from my youth. 

Sara's expertise, teaching tips, her observations as I attempted a new exercise, her words of encouragement interspersed with funny stories from her life all helped me to achieve my goals in a really short period of time. 

Lydia

39 vuotta

Sara on todellinen liikunta-alan ja fysiologian ammattilainen. 

Aloittaessani valmennuksen olin aika romuna fyysisesti. En edes oikein muistanut miltä tuntuu, kun kehossa ei ole koko ajan kipuja. En esittänyt Saralle asiaa, johon hänellä ei olisi ollut vastausta, vinkkiä tai ideaa. En voi sanoa, että kaikki kivut ovat pysyvästi poissa, mutta nyt minulla on keinot hallita niitä ja vaikuttaa niihin omalla toiminnalla. Saatoin jopa aloittaa uuden harrastuksen painonnoston yhteisten valmennusten jälkeen. Se on kuitenkin laji, joka edellyttää toimivaa kehoa.

Sara antoi parhaat työkalut. Minun homma on käyttää niitä. Kiitos Sara😘


Katja

ARVOSTAMME ASIKKAIDEMME PALAUTETTA