VOIMA Personal Training 

Yli kahdenkymmenen vuoden koulutus ja kokemus -sinun hyvinvointisi tueksi

Sara Kivimäki (Nevalainen)

-Talonrakennusinsinööri AMK (evp)
-FISAF Personal Trainer
-FUSTRA Personal trainer
-Spiral Stabilization Instructor
-Spiral Stabilization Trainer
-NLP Practitioner
-Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen Opiskelija
-Rintasyöpäkuntoutuja 

Minulla on parinkymmenen vuoden kokemus liikunta-alasta niin kuntosalimaailmasta, ryhmäliikunnanohjauksesta, yritysvalmennuksista kuin erityisryhmien ohjauksestakin, ja poikkeuksellisen laaja tietotaito ihmisen fysiologiasta.

Monipuolinen koulutus yhdistettynä omakohtaiseen kokemukseeni painonpudotuksesta ja moninaisten vammojen kuntoutuksesta, sekä myös rintasyöpäleikkauksesta ja -hoidoista,  mahdollistaa hyvin haastavan, kuten jollain tavoin trauman kokeneiden henkilöiden valmennuksen turvallisesti mutta myös tehokkaasti, asiakkaan ehdoilla.

Erityisosaamisenani voidaan mainita varsinkin raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten, sairauksista ja leikkauksista toipuvien henkilöiden, erilaisista tuki-ja liikuntaelimistön ongelmista kärsivien sekä seniori-ikäisten liikunta ja kuntoutus. Olen erikoistunut myös stressin-ja kivunhallintaan. 

Uskon hyvin vahvasti siihen, että ihminen voi kuntouttaa itseään erittäin haasteellisistakin vaurioista, ja estää sellaisia tapahtumasta, oli sitten kysymys loukkaantumisesta, vaikeasta raskaudesta tai vuosienkin kamppailusta ylipainoa vastaan. Tavoitteenani on antaa asiakkailleni perusteltua tietoa ja sitä kautta uskoa ja kokonaisvaltaista varmuutta jonka avulla jokainen löytää itselleen täydellisesti sopivia ja turvallisia tapoja liikkua ja toimia paremmin niin arjessa kuin harrastusten parissa.

Olen onnekseni pystynyt auttamaan jo satoja erilaisten hyvinkin haastavien toiminnallisten ja ulkonäöllisten ongelmien kanssa kamppailleita asiakkaita, myös ulkopaikkakunnilta. Etävalmennusta en valitettavasti ainakaan toistaiseksi, nykytekniikan ollessa mitä on, voi toteuttaa-minulle on hyvin tärkeää tavata asiakas ja nähdä kuinka hän liikkuu, kuulla kuinka hän ajattelee, jotta valmennus onnistuisi mahdollisimman laadukkaasti.


Tervetuloa keskustelemaan kanssani omasta tilanteestasi-varaathan ensimmäiseen tapaamiseen konsultaatioajan!