Katso tästä upean asiakkaani Marjon terveiset, kiitos tästä hienosta nostosta <3

Marjon tarinan löydät täältä.


Uusin VOIMAÄiti-verkkokurssi starttaa 04.02.2024!


Kuusi VOIMÄiti-valmennusta on nyt toteutettu, ja  osallistujilta on tullut paljon mahtavaa palautetta.

On ollut aivan upeaa huomata, että ajatukseni todella toimivat myös tässä muodossa.

Valmennus on suunniteltu itsenäisesti, kotiin mahtuvilla välineillä tehtäväksi harjoitteluksi, joka etenee progressiivisesti viikko viikolta. Seuraavat liikkeet perustuvat aina aiemmin opittuihin, ja kaikkien liikkeiden omaksuminen on tärkeää, jotta voit jatkaa valmennusta turvallisesti, opit, ymmärrät ja lopulta havaitset, että kehosi tottelee sinua-jopa paremmin kuin koskaan aikaisemmin.

Emme tee tätä valmennusta ulkonäkö edellä emmekä perinteiseen "eroon raskauskiloista"-tyyliin, vaan kokonaisvaltaisesti, ajatuksella, jotta saavuttaisit toimivan kehon-ulkonäön muuttuminen saattaa kuitenkin olla toivottava sivuvaikutus. 


Tässä mainio kooste valmennuksen aiheuttamista ajatuksista:


Kurssipalautetta:

  • Erittäin laadukkaat ja selkeät videot, ei edes tunnu etävalmennukselta.
  • Ihanasti infoa kurssilla, kiva kun asioita on kerrottu - > miksi jotain tehdään mutta niinä päivinä kun ei jaksa miettiä niin katsoo vaan videot ja tekee niin voila
  • Ihan älyttömän hyvä keskustelupalsta ja vastauksia saa erittäinkin nopeasti
  • Valmentaja selittää ja näyttää liikkeet erittäin yksityiskohtaisesti ja muistuttaa "itsestäänselvyyksistä" jotka saattaisi kuitenkin unohtua jos niistä ei mainitsisi
  • Päiväjumpat on tosi kiva konsepti ja antaa jokaiselle viikolle taas uutta ihanaa boostia-tarpeeksi tiiviit sessiot, että kurssia pystyy käymään hyvin - > ei onnistuisi esim. tunnin sessio mutta 10 min uppoaa päivään helposti ja jos tuntuu siltä niin voi vetää vaikka kaksi 10 min sessiota koska liikkeet on oikeesti tosi kivoja tehä eikä ns pakkopullaa. Itseä motivoi voi myös kun huomaa että alkaa pystyä haastavimpiin juttuihin eli progressio harjoitteissa ei mitään perus lantionpohjapuristelua joka ei itseä ainakaan ole vienyt mihinkään.
  • Suora vatsalihas on ihan oikeasti vahvistunut jo tässä ajassa järkyttävän määrän, sillä ennen kurssia en pystynyt edes laskeutumaan jarruttaen selkä lattiaan polvikoukku istuma-asennosta koska tuntui vain että vatsalihaksien välissä on rako eikä lihasta saa hermottumaan vaikka mitä tekis, en saanut siihen yhteyttä ollenkaan!
  • Kurssi on luonut uskoa ja rohkeutta käyttää kehoa ja suoraa vatsalihasta normaalisti
  • En oikein keksi mitään rakentavaa palautetta tai kehitettävää valitettavasti. Olen ollut tosi tyytyväinen ja tämä on ollut ihana oma juttu. Vaikka kurssin pääpaino ei olekaan ulkonäössä, niin on silti ollut lohduttavaa että siitäkin on puhuttu sillä naisena kyllä kiinnostaa miltä vatsa näyttää ja on luonut toivoa että nämä harjoitteet voivat vaikuttaa myös toiminnallisuuden lisäksi vatsan ulkonäköönkin. Mieleen on erityisesti jäänyt kuinka hitaasti tämä jännesauma todellisuudessa uusiutuu. Ei siitäkään kukaan oikein missään puhu. Vaikka pelkästään noinkin pienen asian tietäminen luo toivoa.


Tällaista palautetta sain osallistujilta jo ENSIMMÄISELLÄ viikolla:


"Halusin esittää nyt jo kiitoksia valmentajalle!  Videot ovat hyvät ja olen tehnyt nuo neljä liikettä kahdesti päivässä (on muuten hyvä taukojumppa etätyöläiselle ). Olen tehnyt kutakin liikettä 10 toistoa. Huomasin tänään salilla käydessä että olo oli keskivartalossa erilainen ja hyvällä tavalla! Olen tehnyt jo aiemminkin harjoitteita keskivartalolle, mutta näistä videoista oivalsin paljon uutta."


"Liikkeistä sen verran, että itselle on ainakin tullut paljon sellaisia ahaa hetkiä, varsinkin eri asennoissa, joita ei kyllä muuten olisi paljon ajatellutkaan, että totta näinhän se on. Minusta on kiva, että asioita on selitetty hyvin auki, sillä jo se itsessään motivoi että ymmärtää miksi jotain tehdään. Lisäksi puolierot ovat kyllä tulleet esiin vähän liiankin hyvin, hehheh! Niin ja tosiaan, lantionnosto-liike oli siinä mielessä yllättävä, että miten kipeiksi omat pakarat siitä tulivat kun vertaa siihen, miten aiemmin on vaikka levytangolla lantionnostoa tehnyt."


"Kiitos paljon tästä valmennuksesta, todella hyviä ja haastavia liikkeitä!:) "


Toisella viikolla:


"Se oli kiva huomata,että selkäranka liikkuu nyt hiukan paremmin kuin alussa,"
"Kiitos ensinnäkin pieteetillä tehdystä kurssista! Tällä tyylillä tehty kurssi, eli missä näytetään ja selitetään konkreettisesti miksi ja miten jokin tietty liike tehdään, motivoi kovasti tekemään liikkeitä sekä tarpeeksi usein että laadukkaasti. Lisäksi iso plussa autonomiaan ym. liittyvistä tietopläjäyksistä. "


Kuukausi valmennuksen alusta:


"Tein juuri ensimmäisten viikkojen harjoituksia. Olipa äärimmäisen palkitsevaa huomata ERO. Keskivartalossa täysin erilainen voima ja tuntuma kuin aloittaessa, herran jestas! Tuntuu että sillä tuntumalla vois murskata kookospähkinän Tämän viikon liikkeet onkin jo sitten ihan työläitä mutta tosi kivoja! Katsotaan muutaman viikon päästä minkälaista eroa sitten huomaa tähän päivään verrattuna. Tulipa hyvä fiilis ja ei kyllä ikinä uskoisi että tässä roikkuvassa ryttymahassa on huikeesti poweria!! "


Treenin hinta on 259 euroa.  Sis. alv:n 24%. Eli vähemmän kuin yksi erikoislääkärikäynti!  8 viikkoa tietoa, täyttä asiaa  ja oikeaa tekemistä. Sinun kehosi vuoksi ja puolesta. 

Valmennuksen voit halutessasi maksaa myös laskulla tai liikuntaedulla luottokortin sijaan. Tällöin ole yhteydessä sara@voimapersonaltraining.com. Sitä kautta saat maksuohjeet, eli älä kirjaudu alla olevan maksusivun kautta lainkaan.


OSTA VALMENNUS TÄSTÄ! 

KYSY LISÄÄ TÄSTÄ!

MUUTOS KUUKAUDEN TREENIEN JÄLKEEN
MUUTOS KUUKAUDEN TREENIEN JÄLKEEN

Ensimmäisten kuvien välillä on yksi kuukausi. Toisen ja kolmannen kuvan kolme kuukautta.VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Valmennus sisältää kirjallisen materiaalin lisäksi videoluentoja, videot kaikista liikkeistä sekä ensimmäisen viikon jälkeen joka viikko uuden, lyhyen, ohjatun treenin, joka perustuu jo opittuihin liikkeisiin. Lisäksi olen tukenasi koko valmennuksen ajan ja tavoitettavissa myös sen jälkeen.

Yhteensä lähes 150 minuuttia videomateriaalia, jota voit tarkastella valmennuksen aikana niin monta kertaa kuin tarpeen-toivonkin sinun ymmärtävän, ettei tämä valmennus ole tarkoitettu ensiavuksi, vaan lopulliseksi avuksi raskauden mukanaan tuomien haasteiden voittamiseen, ja ennaltaehkäisemään monia vaivoja, jotka saattavat vaania sinua tulevaisuudessa. Jos suunnittelet uutta raskautta, kaikki liikkeet, poislukien vatsallaan tehtävät, todennäköisesti toimivat hyvin pitkälle myös raskauden ajan, ja varsinkin taas sen jälkeen. 

Välineinä käytämme oman kehon painoa, isoa jumppapalloa (alkaen vk 2), keppiä, pientä (noin 22cm halkaisijaltaan) core/pilatespalloa ja kuminauhalenkkiä, vastus 4-5,5,kg. Välineet eivät ole välttämättömiä mutta niiden avulla kykenet tuntemaan liikkeitä ja liikesuuntia kymmeniä kertoja paremmin ja tekemään teoriassa mahdottomia asioita. 

TAVOITTEET

Tässä valmennuksessa keskitymme puhtaasti toiminnallisuuteen, eli tämä ei ole tarkoitettu "vauvakilojen karistamiseen" emmekä toimi sellainen kärki edellä. 

Tavoittena on, että alle kuukaudessa alat huomata konkreettisia muutoksia, ja kahdessa kuukaudessa kykenet toimimaan fyysisesti vähintään yhtä hyvin kuin ennen raskautta/raskauksia. Lopullinen ulkonäkö ja todellinen muutos ottaa aikaa solubiologian vuoksi. Kollageeni, josta esimerkiksi linea alba, eli suoran vatsalihaksen jakava jännesauma, muodostuu, uusiutuminen kestää hiukan alle vuoden, noin 320 vuorokautta.  Tuhansien asiakkaiden kokemuksella uskallan väittää, että tämä toimii.

Jos olet kokeillut jo kaikkea, mutta pettynyt, kokeile vielä tätä-uskallan väittää, että et ole kokeillut aivan kaikkea.


Jos et ole kokeillut vielä mitään, aloita tästä-uskallan väittää, ettet tarvitse muuta kuntoutuaksesi raskaudesta.Usein kysyttyä-vastaukset

💎Valmennus on ajateltu toteutettavaksi mahdollisimman vähäisellä ajalla, jotta missä tahansa elämäntilanteessa olisi mahdollista saada harjoitteet toteutettua.


💎Valmennus tapahtuu omalla alustallaan, joka on mahdollisimman käyttäjäystävällinen. Saat pääsylipun sähköpostiisi maksettuasi valmennuksen. 


💎Harjoitteet on ohjattu sekä tekstin että videoiden keinoin.


💎Joka viikko tulee uusia harjoitteita, 4-10 kappaletta. rakennamme useamman eri kokonaiuuden päivittäistä harjoittelua varten.


💎Keskivartalo on parhaimmillaankin ihmisellä melko tyhmä, siksi sitä joudutaan harjoittamaan USEIN-muutoin oppiminen on hidasta.


💎Harjoitteita tehdään alkuun joka päivä, 5-10 minuuttia kerrallaan. Harjoituksiin kuluu sitä vähemmän aikaa, mitä paremmin ne oppii ulkoa.

 
💎Koska harjoituskokonaisuudet vastaavat teoriassa toinen toistaan, viikkojen kuluessa aiemmat on mahdollista korvata uudemmilla, haastavammilla versioilla.


💎Korjaamme siis MYÖS erkauman jos sinulla sellainen on, korjaamalla kaikkien keskivartaloon kiinnittyvien lihasten hermotusta, liikeratoja ja toiminnallisuutta.


💎Alkuun aikaa kuluu hiukan enemmän, varsinkin luentovideoiden (noin 5min/aihe) katsomiseen, mutta olen pyrkinyt koostamaan samat asiat myös kunkin viikon tekstiosuuksiin. Tietoa on paljon, ja olen pyrkinyt vastaamaan mahdollisimman asiallisesti ja vakavasti kysymyksiin, joita moni ei uskalla edes esittää, koska luulee olevansa ainoa, joka kärsii tietyistä hyvinkin haastavista ja nolostuttavista vaivoista, kuten

-Virtsan-tai ulosteen pidätyskyvyn heikkeneminen.

-Ilman pidättämisen heikkeminen

-Suolen tai rakon tyhjentymisen vaikeudet

-Kivut häpyalueella


💎Näihin kaikkiin saattaa olla olemassa selkeä syy, jonka korjaaminen esimerkiksi perinteisillä lantionpohjalihaksiin keskittyvillä harjoitteilla voi olla erittäin haasteellista harmia ylläpitävän seikan ollessa todellisuudessa jossain muualla.

 
💎Korjaamme siis koko kehon asentoa, ja tämä johtaa suurella todennäköisyydellä ei vain erkauman kuntoutumiseen, vaan tämänKIN kaltaisten haasteiden voittamiseen hyvinkin lyhyessä ajassa. Oikeat solubiologiset muutokset ottavat aikaa, mutta hallinnalla on vastaava merkitys keholle ja sinulle kuin oikealla kudosrakenteiden uudistumisella.

 
💎Liikuntaedut käyvät maksuvälineeksi myös tähän valmennukseen.


💎EI OLE LIIAN MYÖHÄISTÄ ALOITTAA.


Palautteita valmennuksesta   


"Tämä valmennus pelasti henkeni. Olin niin maassa, häpesin ja vihasin ällöttävää vatsaani ja itseäni, vaikka rakastan lapsiani. Olin katkera, koska tuntui, että olen ainoa, jolla on tällaisia ongelmia, en osannut nauttia edes vauva-arjesta. V*tutti. Kärsin unettomuudesta, joka ei johtunut vauvasta, vaan siitä mitä hän oli minulle tehnyt. Vihasin miestäni, samasta syystä. Kävin kyllä myös terapiassa, mutta se ei auttanut ahdistukseen, joka johtui aivan konkreettisista syistä. Sara ymmärtää nämä asiat, ja vastaa myös kysymyksiin, joita ei kehtaa edes kysyä. KIITOS."
-Anonyymi

"Asun paikkakunnalla, jossa lähin äitiysfysioterapeutti on yli 150 kilometrin päässä. Sinne oli vaikea päästä, ja petyin, koska en saanut tuolla panostuksella aikaan yhtään mitään, vaivani vain jatkuivat ja jatkuivat, luulin, että olen niiden vanki ikuisesti, minä, ennen niin liikunnallinen ja vahva ihminen. Tämä vaikutti psyykeeni erittäin paljon, pelkäsin, etten pysty fyysisesti raskaaseen työhöni äitiysloman jälkeen. 

Toisin kävi-Saran avullla ensin rauhoitun ja aloin ymmärtää, mitkä seikat ovat haitanneet toipumistani raskaudesta. Jo ensimmäisen kerran jälkeen aloin tuntea varmuutta-liikkeet eivät olleetkaan vain pimpin puristelua vaan ihan oikeaa, tuntuvaa treeniä, liikkeitä, joita USKALSIN tehdä. Kaikki tämä tapahtui omassa takkahuoneessani, etänä. 

Nyt pystyn ihan mihin tahansa fyysisesti, duunin kuntotesteissä menestyin paremmin kuin koskaan. Aivan uskomatonta ettei minulle oltu aiemmin kerrottu, kuinka saan kehoni toimimaan. Olin alkuun vihainen, ajattelin, että minulle on aina vain valehdeltu, mutta Sara rauhoitti minua, sillä en kuitenkaan voi kääntää kelloa taaksepäin. Kiitos siis tästä ja ennen kaikkea, kiitos koko perheemme puolesta uudesta, vahvasta äidistä, joka näyttääkin jopa paremmalta kuin ennen vauvaa, vaikkei se nyt ollutkaan tässä ensisijainen päämääräni.

 <3 <3 <3

-Tiina 


 "Vatsani palautuminen vaati jokapäiväistä työtä enkä ole varmaan koskaan hikoillut niin paljon, mutta sen kaiken teki mielellään saavuttaakseen ehjän kehon. Oon ihan älyttömän kiitollinen sulle Sara! Kiitos, kun osasit niin juurta jaksaen selittää mulle miten liikkeet tehdään ja opettaa uuden tavan treenata ja vielä terapoit mua siinä sivussa. Kuului kuulemma hintaan. Mahtavaa huomata, että tämä todellakin oli mahdollista ja kuinka keskivartaloni on varmaan vahvempi kuin aikana ennen raskautta.

Kaikki mainitsemani oireet, joita erkaantuma aiheutti, ovat poissa ja konttaaminen ei oo koskaan tuntunu näin hyvältä! Saran opeilla on hyvä jatkaa ja luulen, että joku päivä sitä olematontakaan erkaantumaa ei enää ole. Olen saanut normaalin toimintakyvyn kroppaan takaisin enkä joudu luopumaan omasta, luonnollisesti tavastani elää ja olla. Se oli aika hyvä joululahja itselleni vuodelle 2017. 

Tuolloin minua pelotti toiveissa siintänyt toinen raskays, mutta tapasimme etänä koko toisen raskauden ajan ja vielä kuopuksemme syntymän jälkeen ja olin vahvoin mielin ja varsinkin kehoin koko raskauden ajan.

Muistakaa äidit, että maailmaan saatettujen ihmeiden jälkeen me ansaitaan toimiva keho eikä sitä tarvitse millään tasolla hävetä. Oli kyseessä mikä tahansa vaiva. "

-Marjo


"Sara on todellinen liikunta-alan ja fysiologian ammattilainen.

Aloittaessani valmennuksen olin aika romuna fyysisesti. En edes oikein muistanut miltä tuntuu, kun kehossa ei ole koko ajan kipuja. En esittänyt Saralle asiaa, johon hänellä ei olisi ollut vastausta, vinkkiä tai ideaa. En voi sanoa, että kaikki kivut ovat pysyvästi poissa, mutta nyt minulla on keinot hallita niitä ja vaikuttaa niihin omalla toiminnalla. Saatoin jopa aloittaa uuden harrastuksen painonnoston yhteisten valmennusten jälkeen. Se on kuitenkin laji, joka edellyttää toimivaa kehoa.

Sara antoi parhaat työkalut. Minun homma on käyttää niitä. Kiitos Sara😘"

-Katja


"Aloitin käymään Saralla neljä kuukautta sektion jälkeen ajatuksenani varmistaa, että toipuminen sektiosta sujuu hyvin. Raskaudesta ja sektiosta toipumisen lisäksi Saralla käyminen tarjosikin paljon odotettua enemmän: Sara mullisti tapani liikkua. Nyt 6 vuotta Saralla käyneenä en ole koskaan elämässäni voinut fyysisesti näin hyvin!"

-Annika


"Menin Saran valmennukseen tarkoituksena saada treenattua oikein synnytyksen/raskauden jälkeen. Olin jo treenannut salilla itsenäisesti mutta olin epävarma teenkö kropalleni hallaa. Sara teki minulle kuntotestin ja tarkkaili liikkeiden sujuvuutta. Kun epäkohdat löytyi alettiin treenaamaan liikkeillä mitkä sopivat minulle.

Oli kiva kokeilla täysin uusia liikkeitä ja pidin tosi paljon Saran innovatiivisuudesta! Suosittelen Saran valmennuksia koska niissä ei tehdä aina sitä samaa mihin on tottunut. Sara on myös motivoiva ja suorasanainen :)"

-Kirsi


 "I have four children. I had severe diastasis recti separation, and had surgery to rectify this. After the operation I was told I could start exercising as normal. I felt really nervous about this, my abdominal muscles felt so weak after years of avoiding any exercises that would put them under any pressure.

I was also scared of possibly damaging the repair, which I had been told frequently happened, yet no advice was given to help me know how to regain strength in these muscles in a safe and gradual way.

I saw Sara for 10 weeks, we worked on core strength exercises, all of which I could do at home or at the gym in under 30 minutes, suiting my busy life. Within just a few weeks Sara worked a miracle in my abs and I felt confident about exercising again! Each session I left encouraged, motivated, feeling stronger and more positive about my body, with fresh courage to try new exercises and sports from my youth.

Sara's expertise, teaching tips, her observations as I attempted a new exercise, her words of encouragement interspersed with funny stories from her life all helped me to achieve my goals in a really short period of time."

-Lydia