PALVELUMME TEILLE


ÄITIYSVALMENNUS

Äitiysvalmennus on tarkoitettu raskaana oleville ja jo synnyttäneille naisille. 

Myös raskauden aikana on erittäin tärkeätä pitää huolta keskivartalon tukilihasten, lantionpohjan lihasten ja niska-hartiaseudun kunnosta. Näin ennaltaehkäistään raskauteen liittyvät epämukavuudet, kuten selkäkivut, levottomat kädet tai jalat. Raskauden aikainen liikkuminen ehkäisee tehokkaasti mm. raskausajan diabetestä ja helpottaa synnytystä sekä siitä toipumista.

Konsultaation tarkoituksena on keskustella ja kartoittaa asiakkaan tilanne, myös mahdollinen erkauma. Koska henkilökemia vaikuttaa mielestäni erittäin paljon valmennuksen tulokseen, minulle on tärkeää että asiakas haluaa juuri minut valmentajakseen. 

Tästä syystä konsultaatiotapaaminen (30 minuuttia) on maksuton.


Äitiysvalmennus-paketti

Äitiysvalmennuksen kesto riippuu asiakkaan tarpeista. ja väistämättä myös elämäntilanteesta. Vaihtoehtoja on useita, ja myös yksilöllisesti räätälöidyt valmennuskokonaisuudet ovat mahdollisia. Yleisimpien kokonaisuuksien hinnat löydät hinnastosta.

Valmennuspaketti sisältää:

 • Alkukartoituksen
 • Mahdollisen suoran vatsalihaksen erkaantuman toteamisen, mittauksen ja seurannan
 • Liikerata-analyysin: keskivartalon, lantion, jalkojen ja yläselän pinnallisten ja syvien lihasten toiminta ja kunto
 • Sinulle henkilökohtaisesti suunnitellun harjoitusohjelman
 • Raskaus/imetysajan ravintoneuvonnan ja ruokavalion suunnittelun (haluttaessa)
 • Viikottaiset valmennustapaamisetMUILLE KUNTOUTUJILLE

Elämäntilanteiden muutokset, loukkaantumiset, stressi-moni asia voi vaikuttaa siihen, ettet koe voivasi riittävän hyvin. Sinulla voi olla taustallasi monipuolisesti eri urheilulajeja tai koululiikunta on saattanut viedä sinulta liikunnan ilon, jota et ole halustasi huolimatta onnistunut löytämään uudestaan. Haastava työ, kiireinen arki, vaikeat työasennot, henkinen tai fyysinen sairastuminen ovat muokanneet sinua niin, ettet tahdo tuntea itseäsi kotoisaksi omassa kehossasi. Yht'äkkiä oireilemaan alkanut kipu liikkuessa tai vanhan vamman uusiutuminen on saattanut pakottaa sinut miettimään liikkumistasi uudestaan. Kenties tiedät olevasi altis loukkaantumiselle tai jollekin perinnölliselle sairaudelle, jota voisi ennaltaehkäistä oikeellisella ravinnolla ja liikunnalla. 

Niin vasta-alkajat kuin jo aktiivisesti liikkuvat, niin miehet kuin naisetkin, ovat tervetulleita valmennukseeni, jossa otetaan huomioon kaikki liikuntaan vaikuttavat tekijät.

Ennen valmennuksen aloittamista toivon sinun varaavan ajan konsultaatioon. Konsultaation tarkoituksena on keskustella ja kartoittaa asiakkaan tilanne, myös mahdolliset vammat. Koska henkilökemia vaikuttaa mielestäni erittäin paljon valmennuksen tulokseen, minulle on tärkeää että asiakas haluaa juuri minut valmentajakseen.


Personal Training -paketti 


Valmennuksen tarve on yksilöllistä-yleisimpien kokonaisuukien hinnat löydät hinnastosta, mutta myös räätälöidyt kokonaisuudet ovat mahdollisia. 

Valmennuspaketti sisältää

 • Alkukartoituksen
 • Liikerata-analyysin: keskivartalon, lantion, jalkojen ja yläselän pinnallisten ja syvien lihasten toiminta ja kunto
 • Halutessasi kuntotestauksen valitsemallasi yhdellä tai useammalla metodilla
 • Kuntoutussuunnitelman
 • Sinulle henkilökohtaisesti suunnitellut harjoitusohjelmat, joita muokataan ja rakennetaan tarpeidesi mukaisesti
 • Tarvittaessa omatoimisen liikunnan viikko-ohjelman suunnittelun
 • Tarvittaessa ravintovalmennuksen ja ruokavalion suunnittelun
 • Viikottaiset valmennustapaamiset
 • Halutessasi mentaalivalmennustapaamisen tai useamman 

         AIKUISILLE (+55) IHMISILLE

Aikuisilla ihmisillä on usein takanaan pitkä ja raskas työura sekä runsaasti elämänkokemusta-mitä pidempään ihminen elää, sen enemmän hän ehtii oppia tuntemaan itseään, heikkouksiaan ja vahvuuksiaan. Samoin, valitettavasti, sitä suuremmalla todennäköisyydellä hän altistuu loukkaantumisille ja sairauksille, eikä varsinkaan naisten iän mukanaan tuomien hormonitoiminnan muutosten vaikutusta tule aliarvioida. Mahdollisten leikkausten, lääkitysten ja loukkaantumisten mukanaan tuomat haasteet on luonnollisesti osattava huomioida. Useiden sairauksien, kuten mm. osteoporoosin, diabeteksen ja nivelrikon ehkäisemisessä elämäntavoilla, varsinkin oikeellisella liikunnalla on valtavan suuri merkitys, ja toimintakyvyn säilyttämiseen ja kohentamiseen panostaminen ei ole koskaan liian myöhäistä.

Olen vuosikausia valmentanut hyvinkin haastavia erityisryhmiä (mm. omaishoitajat, parkinsonin taudista kärsivät, erilaisista syövistä toipuvat) hankkien jatkuvasti lisää tietotaitoa kokemuksen lisäksi, ja uskon, tiedän, että niin lihaskunto kuin hermotuskin kehittyy, kun sitä kehitetään oikeellisesti ja turvallisesti-laadukkaampaa elämää varten.

Jos harkitset valmennusta, toivon sinun varaavan ajan konsultaatioon. Konsultaation tarkoituksena on keskustella ja kartoittaa asiakkaan tilanne, myös mahdolliset vammat, sairaudet ja lääkitykset. Lisäksi toivon sinun tutustuvan minuun, jotta voit päättää, haluatko juuri minut valmentajaksesi. tästä syystä tutustumiskonsultaatio (30min) on aina maksuton. 


KURSSIT JA LUENNOT

Pienryhmäkurssit äideille 17.1.2019 alkaen

Askaruttaako sinua milloin ja miten voisit turvallisesti aloittaa liikunnan raskauden jälkeen? Tuntuvatko vanhat tutut liikkeet oudoilta, tai jopa mahdottomilta suorittaa? Onko sinulla viheliäisiä selkä- tai niska-hartiaseudun kipuja, omituisia tuntemuksia tai heikkouden tunnetta keskivartalossasi, epävarmuutta lantionpohjassa? Haluaisitko aloittaa lenkkeilyn, mutta olet epävarma, onko se sinulle hyväksi? Onko sinulla kenties ystäviä, jotka ovat samankaltaisessa tilanteessa? Pelkäätkö liikkua vatsalihasten erkauman takia?

Neljän kerran pienryhmävalmennuskurssi on tarkoitettu synnyttäneille tai vielä raskaana oleville äideille. Kurssilla tarkastetaan osallistujilta mahdollinen suorien vatsalihasten erkauma sekä kehon tärkeät liikeradat. Käymme seikkaperäisesti lävitse raskauden aiheuttamia muutoksia kehoon, ja aloitamme jo heti ensimmäisellä kerralla yksinkertaiset, korjaavat harjoitteet-pääset ihan oikeasti treenaamaan, jopa kovaa, mutta mikä tärkeintä, oikein ja turvallisesti!Pienryhmässä jokainen osallistuja saa henkilökohtaista ohjausta, oman tilanteensa mukaisesti, mutta hiukan yksilövalmennusta edullisemmin.
Järjestän kaksi eri kurssia, toinen torstai-iltana ja toinen lauantaiaamupäivällä, jotta mahdollisimman moni löytäisi itsellöeen sopivan ajankohdan. Tämä mahdollistaa myös sen, että mikäli et pääse jonain tiettynä kertana omalle kurssillesi, voit korvata sen osallistumalla toisen kurssin saman aiheen tapaamiseen. Luottamuksellisen ympäristön aikaansaamiseksi olisi tietysti mahtavaa, jos ryhmästä tulisi tiivis.


Kurssin kesto on 4 x 1,5h, yhteensä 6 tuntia valmennusta. Kurssin hinta on 290e/osallistuja. Kurssille otetaan max. 10 henkilöä.

Torstain iltakurssi klo 17.30-19.00, 17.1.2019 alkaen.

Lauantain aamupäiväkurssi klo 10.00-11.30 19.1.2019 alkaen.

Olemme saaneet aivan upeita tuloksia aikaan asiakkaideni kanssa, voit lukea joidenkin asiakkaideni valmennuskokemuksista sivuiltamme. https://www.voimapersonaltraining.com/asiakastarinat/

Ravintovalmentaja Leeni Viio kävi myös kurssini, tässä hänen ajatuksiaan eiheen tiimoilta. https://www.leeniviio.com/2017/09/14/miten-aloittaa-vatsalihasten-treenaus-synnytyksen-jalkeen/ 

KURSSIN SISÄLTÖ

1. kerta
Raskauden aiheuttamat muutokset kehossa, niiden syyt ja tunnistaminen sekä suorien vatsalihasten erkauman ja kehon liikeratojen tarkistaminen helpoilla lihaskuntotesteillä ja yksinkertaisten korjaavien harjoitteiden aloittaminen.
2. kerta
Tasapainon ja rankaa tukevien lihasten toiminta, lihaskunto-ja liikkuvuusharjoitteita.
3. kerta
Lantionpohja- ja vatsalihasharjoitteita, toiminnallisia harjoitteita koko keholle.
4. kerta
Yllä mainittujen ja aiemmin opittujen asioiden yhdistäminen viikottaiseksi harjoitusohjelmaksi, jonka voi toteuttaa välineittä kotioloissa, eli voit jatkaa harjoittelua kurssin jälkeen itsenäisesti.

Lämpimästi tervetuloa!


Lisätiedot ja ilmoittautuminen
sara@voimapersonaltraining.com

Löydät tapahtuman myös facebookista! Klikkaa itsesi mukaan ja jaa tapahtuma myös ystävillesi!https://www.facebook.com/events/491489527924043/ 


YKSITYISTILAISUUDET

Järjestämme kauniissa, tilavassa, Helsingin keskustassa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella polttarit, baby showerit, merkkipäivät, virkistyspäivä yrityksenne henkilöstölle-haluamanne ohjelma joko koko porukallenne tai vaikka yksityistunti päivänsankarille.

Boot camp-tai kamppailuhenkinen tunti, tekniikkatunti esimerkiksi kahvakuulan merkeissä, rauhoittava pilates-, kehonhuolto- tai rentoutustunti räätälöidään toiveidenne mukaiseksi. 


KIINNOSTUITKO? Ota yhteyttä meihin ja jotain..

LUE LISÄÄ ASIKKAIDEMME KOKEMUKSISTA