TULOSSA:

VOIMAJOULUKALENTERI

Tämä vuosi on ollut poikkeuksellinen meille kaikille. Koko maailma on muuttunut, olemme joutuneet kokemaan ennennäkemättömiä aikoja, tuntemaan pelkoa ja ahdistusta oman tulevaisuutemme ja koko maailman tulevaisuuden suhteen. Itselleni vuoden poikkeuksellisuutta on lisännyt oma vakava sairastumiseni Suomessakin kovin yleiseen rintasyöpään. 


Toivo on tärkeää. Koko toimintani perustuu toivoon-mikäli sitä on, on aina mahdollisuus kuntoutumiseen. Kaikilla asiakkaillani on ja on ollut alusta alkaen toivoa, joka on vahvistunut parhaimmillaan alunperin asiakkaan mielestä epätoivoisen tuntuisesta tilanteesta kukoistavaksi itsevarmuudeksi ja voimaksi, niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. 


Muun muassa näistä syistä teen tänä vuonna VOIMA Personal Trainingin joulukalenterin, jonka jokaisesta luukusta paljastuu Toivoa. 

Joka joulukuun aamu aina jouluaattoon saakka julkaisen jotakin, joka edustaa minulle Toivoa-oli se sitten henkilökohtaiseen kuntoutukseeni, elämääni, huonommassa asemassa olevien muistamiseen ja tukemiseen tai vaikkapa leikkauksesta tai raskaudesta kuntouttavaan harjoitteluun liittyvä juttu. 


Kalenterissa on tulossa myös vuoden ainoa lahjakorttitarjous, sekä maksuttomia etäluentoja raskausajan liikuntaan, synnytyksestä palautumiseen, kivun hallintaan sekä leikkausten aiheuttamiin haasteisiin pureutuen. 


Tervetuloa mukaan seuraamaan joulukalenteria instagramiin ja facebookiin alkaen 1.12.2020! 

VOIMA Personal Training on yhteistyössä Dopinglinkin kanssaDopinglinkki, joka toimii A-Klinikkasäätiön alla, toteuttaa yhteistyössä liikunta-alan toimijoiden kanssa Puhtaan liikunnan puolesta -toimintamallia, jolla tuetaan puhdasta ja terveyttä edistävää liikuntaa.


VOIMA Personal Training tarjoaa nimenomaan hyvinvointia, ja minulle on tärkeää antaa asiakkailleni mahdollisimman paljon tutkittua ja todennettua faktaa esimerkiksi raskaudesta, synnytyksestä tai leikkauksista kuntoutumisen tueksi.


Koska rehellisyys ja vastuu asiakkaideni terveydestä on minulle äärimmäisen tärkeää, vastasin erittäin mielelläni heidän haastatteluunsa.


Tuhannet kiitokset työstä tämän asian julkituomiseksi PLP-lähettiläs Mikolle ja ihanalle asiakkaalleni, kahden lapsen äidille, joka suostui valmennuksensa jälkeen jäämään kuvattavaksi tukeakseen muidenkin äitien tervettä suhtautumista kehoonsa ja raskauksien sekä synnytysten jälkeiseen kuntoutumiseen.

Linkin haastatteluun löydät tästä. 

UUTUUS-ETÄVALMENNUS

Etävalmennus on uusin tuottemme, ja on tarkoitettu kaikille asiakasryhmillemme.

Valmennus on reaaliaikainen, ja tapahtuu tietokoneen, tabletin tai puhelimen välityksellä. Yhden tapaamiskerran kesto on 45 minuuttia. Mahdollisten välineiden tarve kartoitetaan asiakkaan kanssa yhdessä, ja tarvittaessa toimittamme laadukkaat välineet suoraan asiakkaan kotiin pääkaupunkiseudulla, tai postitamme ne jotta valmennus on yhtä toimivaa ja tehokasta kuin paikan päällä Studiollakin.

Ennen valmennuksen ostamista tulee varata henkilökohtainen tapaamisaika, jotta saamme yhdessä pohdittua, millainen mahdollinen valmennus olisi ja mitä se vaatisi, ja ennen kaikkea, onko se mahdollista toteuttaa etänä.

Konsultaation tarkoituksena on keskustella ja kartoittaa asiakkaan tilanne, myös mahdollinen erkauma. Koska henkilökemia vaikuttaa mielestäni erittäin paljon valmennuksen tulokseen, minulle on tärkeää että asiakas haluaa juuri minut valmentajakseen.

Tästä syystä konsultaatiotapaaminen (30 minuuttia) on maksuton.

Etävalmennushinnat löytyvät hinnastostamme, ja myös niihin on mahdollista hankkia lahjakortteja. 

KORONATILANNE 

ei ole muuttanut meidän toimintaamme millään tavoin. 


Koska asiakkainamme on paljon henkilöitä, joilla on joitain perussairauksia, leikkauksista toipuvia henkilöitä, raskaana olevia naisia ja naisia, joilla on mukanaan aivan pieniä vauvoja, meille on hygienia itsestäänselvyys. 

Kaikki pinnat desinfioidaan päivittäin ja meillä on aina ollut tarjolla käsidesiä, saippuaa, puhtaita pyyhkeitä jotka vaihdetaan päivittäin, desinfiontipyyhkeitä, vauvapyyhkeitä, kivennäisvettä, kertakäyttömukeja, pikkuhousunsuojia, siteitä, tamponeja, nännisuojia, hiuslenkkejä, kertakäyttöhanskoja-ja välineet desinfioidaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Tarjoammehan hyvinvointipalveluita. Jokaisen asiakkaan kanssa käydään alkuun läpi pelisäännöt, treenaamaan ei tulla jos perheessä on tarttuvaa sairautta tai jos tuntee itsensä kipeäksi-emmekä valmenna sairaina. Näin pidämme huolta itsestämme ja toisistamme. 

Yksityisyyden ja turvallisuuden vuoksi palvelemme vain ajanvarauksella satunnaisia luentoja ja pienryhmiä lukuunottamatta-tervetuloa tutustumaan! 

Kansainvälinen Naistenpäivä on 8.3.2020

Tietoa raskauden ja synnytyksen, kuten myös naisiin kohdistuvien sairauksien, kuten rintasyövän ja endometrioosin lääke- ja leikkaushoidon aiheuttamien liikuntaan ja arkielämään haasteiden voittamisesta on kuitenkin vielä varsin vähän löytyvillä.

Kansainvälisen Naistenpäivän kunniaksi Helsingin Kruununhaassa sijaitseva VOIMA Personal Training järjestää kolme informatiivista treeni-iltaa, jokainen hiukan vaihtuvalla teemalla.
Vatsalihasten erkauma, lantionpohjan toiminta, leikkausten aiheuttamat harmit kuten kireys ja tunnottomuus-kaikki otetaan huomioon jumpissa ja näistä puhutaan välttelemättä ja vähättelemättä faktaa, koska naiset ovat mielestäni ansainneet kunnioittavaa kohtelua.

Stay tuned!

UUTENA IHMISENÄ KOHTI KESÄÄ-Ryhmä starttaa ke 4.3.2020 KLO 18.15!

Suuren kysynnän vuoksi järjestämme ensimmäisen liikuntaryhmän henkilöille, jotka syystä tai toisesta välttelevät tai pelkäävät ohjattua liikuntaa tai liikuntaa yleensä, mutta haluaisivat kuitenkin liikkua enemmän tai laadukkaammin, syystä tai toisesta. 


Oli ongelmana omasta mielestäsi sitten kertakaikkinen rapakunto, ylipaino, jokin kipu tai vamma, huonommuuden tunne, kokemattomuus liikunnassa, mikä tahansa-tämä ryhmä on suunniteltu juuri sinulle.


Pienryhmään mahtuu mukaan 10 osallistujaa, ja ryhmä toteutetaan, jos mukaan saadaan 6 henkilöä. Ikärajaa tai painoindeksirajaa ryhmässä ei ole, kun voit jonkin aikaa seistä omilla jaloillasi, se riittää. 


Välineitä eikä erityistä muuta varustelua mukavien vaatteiden ja avoimen mielen lisäksi ei tarvita.
Jokaisen ryhmään osallistujan mahdolliset tai mahdottomat rajoitteet otetaan huomioon etukäteen ja joka kerta paikan päällä. Yhden valmennuskerran kesto on 75 minuuttia, pitäen sisällään koko keholle suunnitellun jumppatunnin, joiden sisältöä on tarkoitus rakentaa progressiivisesti, ja lyhyen luennon kyseisen tunnin teemasta. 


Tavoitteenamme on yksinkertaisesti liikkua, tehdä se turvallisesti, ilman vammoja tai pelkoa-ja antaa sinulle eväät jatkaa liikunnallisempaa elämääsi  itsenäisesti. 


Teemat rakennetaan yhdessä, ja voimme puhua ravinnosta tai mistä tahansa muusta terveyteen ja hyvinvointiin liittyvästä aiheesta, joka ryhmäläisten mieltä askarruttaa.


Kaikki voivat osallistua, niin miehet kuin naisetkin, kaikille löydämme vaihtoehtoisia liikkeitä, kukaan ei jää syrjään.


10 viikon pienryhmävalmennuksen (4.3.-6.5. 2020) hinta on 299e

pitäen sisällään myös kotiliikuntaohjeet, jotta saisimme rakennettua jokaiselle osallistujalle liikunnasta uuden, miellyttävän ja ennenkaikkea arkisen tavan. 10 viikossa tapahtuu jo ihmeitä!


Tapaamispaikkana toimii VOIMA Personal Training Studio Helsingin Kruununhaassa, eikä paikalla ole valmentajan ja ryhmäläisten lisäksi ketään muuta. Kokemus on siis hyvinkin henkilökohtainen-valmentajan tuen lisäksi saat myös ryhmän tuen mukaan matkallesi.

Musiikkia ei tarvitse huudattaa kovalla, ja siitä ja sen sisällöstä voimme ryhmäläisten kanssa neuvotella. Tämä on teitä varten.


Valmentajana toimiin minä, Sara Kivimäki (ent. Nevalainen)-kokemusta jos jonkinlaisesta ryhmäliikunnan ohjaamisesta niin maalla kuin vedessäkin löytyy yli 25 000 tunnin verran.


Oma liikuntahistoriani oli aikoinaan olematon, ja olen koko ikäni kamppaillut alunperin erittäin huomattavan ylipainon, ja myöhemmin myös vakavien loukkaantumisten ja vammojen kanssa, jotka ovat johtuneet lähinnä omasta typeryydestäni, tietämättömyydestäni ja huolimattomuudestani. 

 Nykyään teen henkilökohtaista valmennusta asiakkaille, joista suurimmalla osalla on haasteenaan jokin vamma, loukkaantuminen, sairaus, paha kiputila tai haasteellinen historia painonhallinnassa.


ILMOITTAUTUMINEN (ja lisätietoja) 28.2.2020 mennessä sara@voimapersonaltraining.com

Tapaamisajat viikottain 4.3.2020 alkaen ke 18.15-19.30 

Paikka

VOIMA Personal Training Studio

Unioninkatu 39 a 4, 3.krs

00170 Helsinki

Maksutapoina toimivat lasku, MobilePay, Smartumin, Edenredin ja Eazybreakin liikuntaedut sekä Sporttipassi.


Tulossa helppoja ja täysin turvallisia liikeohjeita VOIMAn someen


Olen jo vuosia tehnyt töitä aikuisten kanssa, useimmilla on ollut jonkinlainen liikuntaa rajoittava haaste harminaan, joka on aiheutunut sairaudesta tai onnettomuudesta, ollut mukana aivan nuoresta alkaen tai jäänyt raskaudesta ja/tai synnytyksestä.


Raskauden ja synnytyksen, oli se sitten alatiesynnytys tai jonkinlainen sektio, aiheuttamista rajoituksista puhutaan nykyään melko paljon, ainakin netissä ja näitä kokeneiden keskuudessa, mutta sen sijaan tuntuu yhä olevan vain vähän terveydenhuollon, kuntoutuksen tai liikunnan ammatilaisia, joilta saisi luotettavaa tietoa asian tiimoilta.


Minulla on asiakkainani nuoria perusterveitä naisia, ja myös hiukan ikääntyneempiä, yli 70-vuotiaita, joilla saattaa olla takanaan neljäkin raskautta ja yhtä monta sektiota, jotka vielä jokin aika sitten saatettiin tehdä pystysuuntaan, eikä vaakaan, kuten nykyään pyritään toimimaan, ellei sitten kyse ole hätätilanteesta.
Selkeä ero on havaittavissa näiden aiheuttamien oireiden hoitamisessa ja kysymyksiin tarjotuissa vastauksissa. Useimmiten valitettavasti vallalla on mielestäni eräänlainen vaikeneminen ja hyssyttely, johon voi olla monta syytä, ei välttämättä yliolkaisuus tai väheksyntä, vaan tiedon ja kokemuksen puute vastaajalla.

Aloitin itse juuri opiskelemaan perinteistä kiinalaista lääketiedettä, ja eräs kouluttaja sanoi milestäni hienosti "Älkää kysykö kysymyksiä, joiden vastausta ette ole vielä valmiit ymmärtämään.".Kyse voi siis olla ehkä myös siitä, etteivät ns. tavalliset ihmiset ymmärrä lääkärin mielestä fysiologian hienouksia, vaikka elävät kehoissaan koko elämänsä.Omaa kehoa kehotetaan kuuntelemaan, ja menemään tuntemusten mukaisesti, mutta mitä jos ei yhtään ymmärrä, mitä keho haluaa sanoa? Miksi se tuntuu erilaiselta kuin ennen? Miksi aiemmin hienosti toiminut keho kertookin heikkoudesta, hallitsemattomuudesta tai kivusta aivan arjessa, saatikka kiivastempoisessa liikunnassa?


Varsinkin paljon liikkuneille nuorille ihmisille tämä on todella epämiellyttävä tilanne, ja tällaiset signaalit halutaan ohittaa, mutta tietoisuus lisää pelkoa-mitä jos loukkaakin itseään enemmän? Aiheuttaa itselleen lantioinpohjaongelmia tai pahentaa niitä entisestään? Aiheuttaa itselleen kohdun tai emättimen laskeuman? Aiheuttaa jotain muuta peruuttamatonta? Mitä? Aiemmista teksteistäni löytyy vastauksia, erkaumasta vaikkapa tästä.


Vanhemmat ihmiset ovat ennättäneet asua kehoissaan kauemmin, ja tiedon puutteen lisäksi kehon hallintaan vaikuttaa minun mielestäni enemmän aika ja tiedon puute kuin ikääntyminen, ja tätä tukevia tutkimuksia onkin jo saatu julki.

Paljon on ollut puhetta siitäkin, että jos miehet voisivat saada lapsia, nämä seikat osattaisiin ottaa huomioon itsestäänselvästi ja ne korjattaisiin julkisessa terveydenhuollossa. Ei hätää, miehillä on aivan vastaavia ongelmia, tosin keskivartalolihavuuden takia, mutta sitä saa kyllä odottaa, että he julkisesti kertoisivat kärsivänsä esimerkiksi virtsankarkailusta itsestäänselvien selkäongelmien lisäksi. Virtsankarkailusta kuitenkin löytyy tietoa esim. täältä.


Koska kaikilla ei ole mahdollisuutta esimerkiksi asuinpaikkansa tähden tulla henkilökohtaiseen valmennukseen, olen miettinyt tapoja auttaa muitakin kuin Studiolla käyviä asiakkaitani. 


Olen aiemminkin avannut tähän liittyviä kysymyksiä, ja koska jälleen aivan vastikään kuulin, ettei tietoa löydä siitä huolimatta, aion sekä vastata kysymyksiin vielä uudetsaan että maaliskuusta eteenpäin julkaista lyhyitä liikeohjeita videoiden muodossa, sellaisia, joilla erkaumaa ja yleensäkin keskivartalon lihaksistoa (keho toimii kokonaisuutena, ei yhden lihaksen varassa). Pyrin tällä lisäämään tietoisuutta, purkamaan pelkoja ja ennen kaikkea kertomaan, mihin liike, turvallisuus tai mahdollinen riski eli vaaratekijä perustuu.


Mikäli itselläsi on vastausta vailla olevia kysymyksiä, laita niitä toki minulle, vaikkapa maililla sara@voimapersonaltraining.com -kuten henkilökohtaisissa valmennuksissa, kerron myös, mikäli vastaan tulee jotakin, johon minulla ei vastausta ole.


Tulossa siis 1.3.2020 alkaen jumppavideoita VOIMAn facebookiin ja instagramiin @ptthesara, joiden avulla toivon kenen tahansa osaavan aloittaa itsensä kuntouttamisen,  ilman vaaratekijöitä, varustettuna syillä ja seurauksilla kertomisesta-ja kaikessa otetaan huomioon myös se kuuluisa lantionpohja-mielestäni esimerkiksi vaginalla ei ole ensisijaisesti tarkoitus pureskella purkkaa tai imeä nestettä pillillä, kuten monissa harjoituksissa kehotetaan tekemään, vaan lantionpohjan hallinta kuuluu ihmisoikeuksiin.


Stay tuned!

VOIMAN 1-VUOTISSYNTTÄRIT

30.11.19 KLO 10.00


VOIMA Personal Training on toiminut Kruunuhaassa nyt yhden vuoden, ja juhlistamme sitä pienellä tapahtumalla, johon ovat tervetulleita aivan kaikki, vauvoista vaareihin.


Koska toimintamme poikkeaa hiukan muista liikunta-ja hyvinvointipalveluita tarjoavista paikoista, paras tapa juhlistaa synttäreitä on tietenkin se, mitä teemme joka päivä, eli tarjota tietoa sekä konkreettista näyttöä toiminnallisesta, turvallisesta harjoittelusta ja sitä kautta koko kehon hyvinvoinnista.
Ohjelmassa on jätetty tilaa keskustelulle ja kysymyksille, jumppiin kannattaa ilmoittautua etukäteen sara@voimapersonaltraining.com-mukaan mahtuu 20 ensimmäistä.


Tapahtuma lauantaina 30.11.19 klo 10 alkaen, osoitteessa Unioninkatu 39 A 4, 3.krs-vaunut voi jättää alas-tervetuloa!


Klo 10.00 LUENTO raskaana olevien ja synnyttäneiden liikunnasta, raskauden ja synnytyksen vaikutuksista naisen kehoon, mikä on vatsalihasten erkauma, kuinka sen voi todeta, mistä se johtuu, kuinka liikkua synnytyksen jälkeen turvallisesti-selkäkivut, lantionpohja, syvät ja pinnalliset lihakset.


10.30-11.00 TREENI raskaana oleville ja synnyttäneille naisille, vauvat voivat olla mukana mutta nyt haetaan äidin liikuntaa.


11.30 LUENTO ikääntymisen, loukkaantumisten ja leikkausten vaikutuksesta ihmiskehoon, selkä-, lonkka- ja polvikivut, keskivartalon tuen ja nivelten linjausten merkitys liikuntakykyyn ja tasapainoon, liikuntakyvyn ja hermotuksen säilyttäminen vammoista ja sairastumisista huolimatta.


12.00-12.30 TREENI luentoon liittyen, soveltuu aivan kaikille.


Mukaan voi ottaa halutessaan sisäkengät, ja mielellään iloisen ja avoimen mielen. Talo tarjoaa virvokkeet.


Tapahtuma on luonnollisesti maksuton ja avoin niin uusille kuin vanhoillekin tuttavuuksille!


Hae maksuttomaan rintasyöpäkuntoutujan valmennukseen 31.10.2019 mennessä!

Rintasyöpä on jo pitkään ollut suomalaisten naisten yleisin syöpä, siihen sairastuu vuosittain lähes 5000 naista.

Syöpätyyppejä on useita, eikä sairastumista ole suinkaan aina mahdollista ehkäistä etukäteen. Yleisin hoitomuoto on leikkaus, jossa pyritään poistamaan syöpäkudos rinnasta, ja tarvittaessa kainalosta. Leikkausmenetelmiä on useita, kuten myös korjausleikkausmenetelmiä.

Sairastuminen vaikuttaa kehon lisäksi myös mieleen, ja jokainen leikkaus muuttaa hiukan kehon toiminnallisuutta. Niin henkinen kuin fyysinenkin kipu vaikuttaa myös väistämättä kehon käyttöön, ja lisäksi ylipaino lisää merkittävästi joidenkin syöpätyyppien uusimisriskiä.

Tarjoan nyt kahdelle rintasyöpäleikkauksen tai useampia läpikäyneelle naiselle maksuttoman kuntouttavan valmennuksen (arvo 1100-1250e)

Etsin kahta hyvin erilaista naista, joille on tehty erilaiset korjausleikkaukset, jotta mahdollisimman moni vastaavassa tilanteessa oleva saisi poimittua toivon lisäksi konkreettisia vinkkejä ja neuvoja itselleen.

Vapaamuotoinen hakemus tulisi lähettää henkilökohtaisesti, toki voit vinkata tästä läheisellesi, osoitteeseen sara@voimapersonaltraining.com 31.10.19 mennessä. Ilmoitan konsultaatioon valituille mahdollisimman pian, toiveena olisi se, että voisimme aloittaa valmennuksen mahdollisimman pian.

🌷Toivon voivani valottaa valmennettavien taustaa ja lähtötilannetta tekstein ja mahdollisesti kuvin, nimeä eikä kasvoja ei julkaista missään yhteydessä ellei valmennettava niin toivo.

🌷Valmennusta seurataan tekstein, kuvin ja videoin VOIMA:n sosiaalisessa mediassa ja nettisivuilla.

🌷Valmennettavien tulee olla motivoituneita myös itsenäiseen harjoitteluun, sillä selkeät tulokset ja hermoston kehittyminen edellyttävät useutta.

🌷Henkilökohtainen valmennus tapahtuu VOIMA Personal Trainingin tiloissa Helsingin keskustassa 7-10 viikon ajan, noin kerran viikossa, 1 h kerrallaan.

🌷Valmennuksen sisältö riippuu täysin valittujen henkilöiden tilanteesta.

🌷Tyylini ja naamani ei miellytä kaikkia, joten tapaan muutaman henkilön kasvotusten ennen lopullista valintaa-luottamussuhteen rakentuminen on tärkeää missä tahansa valmennuksessa.


Tulossa: Haku maksuttomaan rintasyövän jälkeiseen kuntoutukseen kahdelle henkilölle

Rintasyöpä koskettaa vuosittain valitettavan montaa naista ja heidän perheitään, myös omaani. Tätä sairautta ei valitettavasti aina voi ehkäistä, mutta tietoisuuden lisääminen saattaa auttaa sen havaitsemista niin ajoissa, että sitä voidaan hoitaa menestyksekkäästi.

Minulla on ja on ollut asiakkainani monia rintasyövän läpikäyneitä naisia, ja olemme saaneet menestyksekkäästi joskus hyvinkin suurien, korjaavien ja pelastavien leikkauksien aiheuttamien henkiset ja fyysiset kireydet ja epätasapainon asettumaan.

Tällä viikolla lahjoitamme tästä päivästä eteenpäin kaikille asiakkaillemme Syöpäsäätiön Roosa nauhan ja ruusun. Ensi viikon alussa julkaisemme haun, jonka perusteella lahjoitamme kahdelle rintasyövästä toipuvalle maksuttoman kuntouttavan valmennuksen, jota voimme seurata yhdessä. 

Vatsalihasten erkauman kuntoutus on tapetilla-

Ja hyvä niin. 

Vatsalihasten erkauman voi kokemukseni mukaan kuntouttaa ilman leikkausta, vaikka synnytyksestä olisi kulunut jo vuosia. Elina Hovinen haastatteli minua tähän asiajuttuun ja tähän upeaa, rohkeaa asiakastani, joka antoi luvan julkaista kuvat vatsastaan. 

LUENTOJA ÄIDEILLE

Olen pitänyt useita luentoja raskauden ja synnytyksen vaikutuksesta naisen kehoon, sillä oikeaa tietoa asioista tuntuu olevan saatavilla kovin vähän, vaikka naiset ovat jo muutaman vuoden ajan sekä olleet raskaana että synnyttäneet lapsia. 

Tiedon puute, oli kyse mistä tahansa omaan elämään suuresti vaikuttavasti asiasta on pelottavaa ja aiheuttaa epävarmuutta ja turhaa kuormitusta psyykelle, ja nikenomaan tähän täysin luonnolliseen tilanteeseen liittyen tietynlaisen tietoisuuden kasvaessa pelkoa oman kehon lopullisesta rikkomisesta-oli oikeastaan kyse mistä tahansa liikuntaan ja /tai raskauteen ja/tai raskauden jälkeiseen elämään, sosiaalisessa mediassa löytyy aina kommentti jossa joku pelottelee muita sillä, että keho on lopullisesti piloilla jos tekee tai on tekemättä sitä tai tätä.

Tieto on valtaa, tieto on varmuutta, tieto hälventää pelkoja.
Vaikka raskaus ja synnytys olisivat olleet kuinka vaikeita tahansa, minun nähdäkseni kaikilla on mahdollisuus kuntoutua vähintäänkin entiselleen, useimmiten vahvemmiksi kuin aiemmin. Tarvitaan vain tietoa ja osaamista.

Minulla oli kunnia luennoida MIB:n naisille viimeeksi tämän vuoden keväällä, kun he saapuivat sankoin joukoin VOIMA Personal Training Studiolle täynnä kysymyksiä joihin minulla oli vastaukset.
Mothers in Business (MiB) on urasuuntautuneiden äitien verkosto, joille työn ja perheen yhdistäminen on luonnollinen osa arkea. He tarjoavat mahdollisuuden työelämätaitojen ja oman osaamisen kehittämiseen ja edistävät äitien asemaa työelämässä ja yhteiskunnassa, ja siihen liittyen tärkeää tietoa monesta naisten elämää koskettavista aiheista yhteistyössä kunkin alan johtavien asiantuntijoiden kanssa.
Luennoin mielelläni joko yhteisöiden omissa tiloissa tai, jos naisporukka haluaa heti oppia muutamia korjaavia harjoitteita, järjestän mielelläni tällaisen mahdollisuuden VOIMA Studiolla Helsingin keskustassa.
Naisissa on voimaa 💪🧠🦹‍♀️🔥

Heille kirjoittamani artikkeli löytyy tästä  


PIENRYHMÄKURSSIT ÄIDEILLE ALKAVAT!

Hei äiti!

Askaruttaako sinua milloin ja miten voisit turvallisesti aloittaa liikunnan raskauden jälkeen? Tuntuvatko vanhat tutut liikkeet oudoilta, tai jopa mahdottomilta suorittaa? Onko sinulla viheliäisiä selkä- tai niska-hartiaseudun kipuja, omituisia tuntemuksia tai heikkouden tunnetta keskivartalossasi, epävarmuutta lantionpohjassa? Haluaisitko aloittaa lenkkeilyn, mutta olet epävarma, onko se sinulle hyväksi? Onko sinulla kenties ystäviä, jotka ovat samankaltaisessa tilanteessa? Pelkäätkö liikkua vatsalihasten erkauman takia?

Neljän kerran pienryhmävalmennuskurssi on tarkoitettu synnyttäneille tai vielä raskaana oleville äideille. Kurssilla tarkastetaan osallistujilta mahdollinen suorien vatsalihasten erkauma sekä kehon tärkeät liikeradat. Käymme seikkaperäisesti lävitse raskauden aiheuttamia muutoksia kehoon, ja aloitamme jo heti ensimmäisellä kerralla yksinkertaiset, korjaavat harjoitteet-pääset ihan oikeasti treenaamaan, jopa kovaa, mutta mikä tärkeintä, oikein ja turvallisesti!Pienryhmässä jokainen osallistuja saa henkilökohtaista ohjausta, oman tilanteensa mukaisesti, mutta hiukan yksilövalmennusta edullisemmin.
Järjestän kaksi eri kurssia, toinen torstai-iltana ja toinen lauantaiaamupäivällä, jotta mahdollisimman moni löytäisi itsellöeen sopivan ajankohdan. Tämä mahdollistaa myös sen, että mikäli et pääse jonain tiettynä kertana omalle kurssillesi, voit korvata sen osallistumalla toisen kurssin saman aiheen tapaamiseen. Luottamuksellisen ympäristön aikaansaamiseksi olisi tietysti mahtavaa, jos ryhmästä tulisi tiivis.


Kurssin kesto on 4 x 1,5h, yhteensä 6 tuntia valmennusta. Kurssin hinta on 290e/osallistuja. Kurssille otetaan max. 10 henkilöä.

Torstain iltakurssi klo 17.30-19.00, 17.1.2019 alkaen.

Lauantain aamupäiväkurssi klo 10.00-11.30 19.1.2019 alkaen.

Olemme saaneet aivan upeita tuloksia aikaan asiakkaideni kanssa, voit lukea joidenkin asiakkaideni valmennuskokemuksista sivuiltamme. https://www.voimapersonaltraining.com/asiakastarinat/

Ravintovalmentaja Leeni Viio kävi myös kurssini, tässä hänen ajatuksiaan eiheen tiimoilta. https://www.leeniviio.com/2017/09/14/miten-aloittaa-vatsalihasten-treenaus-synnytyksen-jalkeen/


KURSSIN SISÄLTÖ

1. kerta
Raskauden aiheuttamat muutokset kehossa, niiden syyt ja tunnistaminen sekä suorien vatsalihasten erkauman ja kehon liikeratojen tarkistaminen helpoilla lihaskuntotesteillä ja yksinkertaisten korjaavien harjoitteiden aloittaminen.
2. kerta
Tasapainon ja rankaa tukevien lihasten toiminta, lihaskunto-ja liikkuvuusharjoitteita.
3. kerta
Lantionpohja- ja vatsalihasharjoitteita, toiminnallisia harjoitteita koko keholle.
4. kerta
Yllä mainittujen ja aiemmin opittujen asioiden yhdistäminen viikottaiseksi harjoitusohjelmaksi, jonka voi toteuttaa välineittä kotioloissa, eli voit jatkaa harjoittelua kurssin jälkeen itsenäisesti.

Lämpimästi tervetuloa!


Lisätiedot ja ilmoittautuminen
sara@voimapersonaltraining.com


Löydät tapahtuman myös facebookista! Klikkaa itsesi mukaan ja jaa tapahtuma myös ystävillesi! https://www.facebook.com/events/491489527924043/


LAHJAKORTTEJA SAATAVILLA

VOIMA Personal Trainingin lahjakortit ovat saapuneet! Anna lahjaksi hyvinvointivalmennusta itsellesi tai läheisellesi. Kaunis lahjakortti haluamallesi valmennukselle toimitetaan valitsemaasi osoitteseen tai vaihtoehtoisesti olet tervetullut noutamaan sen Studioltamme. Lisätiedot ja tilaukset sara(at)voimapersonaltraining.com.