VOIMAN 1-VUOTISSYNTTÄRIT

30.11.19 KLO 10.00


VOIMA Personal Training on toiminut Kruunuhaassa nyt yhden vuoden, ja juhlistamme sitä pienellä tapahtumalla, johon ovat tervetulleita aivan kaikki, vauvoista vaareihin.


Koska toimintamme poikkeaa hiukan muista liikunta-ja hyvinvointipalveluita tarjoavista paikoista, paras tapa juhlistaa synttäreitä on tietenkin se, mitä teemme joka päivä, eli tarjota tietoa sekä konkreettista näyttöä toiminnallisesta, turvallisesta harjoittelusta ja sitä kautta koko kehon hyvinvoinnista.
Ohjelmassa on jätetty tilaa keskustelulle ja kysymyksille, jumppiin kannattaa ilmoittautua etukäteen sara@voimapersonaltraining.com-mukaan mahtuu 20 ensimmäistä.


Tapahtuma lauantaina 30.11.19 klo 10 alkaen, osoitteessa Unioninkatu 39 A 4, 3.krs-vaunut voi jättää alas-tervetuloa!


Klo 10.00 LUENTO raskaana olevien ja synnyttäneiden liikunnasta, raskauden ja synnytyksen vaikutuksista naisen kehoon, mikä on vatsalihasten erkauma, kuinka sen voi todeta, mistä se johtuu, kuinka liikkua synnytyksen jälkeen turvallisesti-selkäkivut, lantionpohja, syvät ja pinnalliset lihakset.


10.30-11.00 TREENI raskaana oleville ja synnyttäneille naisille, vauvat voivat olla mukana mutta nyt haetaan äidin liikuntaa.


11.30 LUENTO ikääntymisen, loukkaantumisten ja leikkausten vaikutuksesta ihmiskehoon, selkä-, lonkka- ja polvikivut, keskivartalon tuen ja nivelten linjausten merkitys liikuntakykyyn ja tasapainoon, liikuntakyvyn ja hermotuksen säilyttäminen vammoista ja sairastumisista huolimatta.


12.00-12.30 TREENI luentoon liittyen, soveltuu aivan kaikille.


Mukaan voi ottaa halutessaan sisäkengät, ja mielellään iloisen ja avoimen mielen. Talo tarjoaa virvokkeet.


Tapahtuma on luonnollisesti maksuton ja avoin niin uusille kuin vanhoillekin tuttavuuksille!


Hae maksuttomaan rintasyöpäkuntoutujan valmennukseen 31.10.2019 mennessä!

Rintasyöpä on jo pitkään ollut suomalaisten naisten yleisin syöpä, siihen sairastuu vuosittain lähes 5000 naista.

Syöpätyyppejä on useita, eikä sairastumista ole suinkaan aina mahdollista ehkäistä etukäteen. Yleisin hoitomuoto on leikkaus, jossa pyritään poistamaan syöpäkudos rinnasta, ja tarvittaessa kainalosta. Leikkausmenetelmiä on useita, kuten myös korjausleikkausmenetelmiä.

Sairastuminen vaikuttaa kehon lisäksi myös mieleen, ja jokainen leikkaus muuttaa hiukan kehon toiminnallisuutta. Niin henkinen kuin fyysinenkin kipu vaikuttaa myös väistämättä kehon käyttöön, ja lisäksi ylipaino lisää merkittävästi joidenkin syöpätyyppien uusimisriskiä.

Tarjoan nyt kahdelle rintasyöpäleikkauksen tai useampia läpikäyneelle naiselle maksuttoman kuntouttavan valmennuksen (arvo 1100-1250e)

Etsin kahta hyvin erilaista naista, joille on tehty erilaiset korjausleikkaukset, jotta mahdollisimman moni vastaavassa tilanteessa oleva saisi poimittua toivon lisäksi konkreettisia vinkkejä ja neuvoja itselleen.

Vapaamuotoinen hakemus tulisi lähettää henkilökohtaisesti, toki voit vinkata tästä läheisellesi, osoitteeseen sara@voimapersonaltraining.com 31.10.19 mennessä. Ilmoitan konsultaatioon valituille mahdollisimman pian, toiveena olisi se, että voisimme aloittaa valmennuksen mahdollisimman pian.

🌷Toivon voivani valottaa valmennettavien taustaa ja lähtötilannetta tekstein ja mahdollisesti kuvin, nimeä eikä kasvoja ei julkaista missään yhteydessä ellei valmennettava niin toivo.

🌷Valmennusta seurataan tekstein, kuvin ja videoin VOIMA:n sosiaalisessa mediassa ja nettisivuilla.

🌷Valmennettavien tulee olla motivoituneita myös itsenäiseen harjoitteluun, sillä selkeät tulokset ja hermoston kehittyminen edellyttävät useutta.

🌷Henkilökohtainen valmennus tapahtuu VOIMA Personal Trainingin tiloissa Helsingin keskustassa 7-10 viikon ajan, noin kerran viikossa, 1 h kerrallaan.

🌷Valmennuksen sisältö riippuu täysin valittujen henkilöiden tilanteesta.

🌷Tyylini ja naamani ei miellytä kaikkia, joten tapaan muutaman henkilön kasvotusten ennen lopullista valintaa-luottamussuhteen rakentuminen on tärkeää missä tahansa valmennuksessa.


Tulossa: Haku maksuttomaan rintasyövän jälkeiseen kuntoutukseen kahdelle henkilölle

Rintasyöpä koskettaa vuosittain valitettavan montaa naista ja heidän perheitään, myös omaani. Tätä sairautta ei valitettavasti aina voi ehkäistä, mutta tietoisuuden lisääminen saattaa auttaa sen havaitsemista niin ajoissa, että sitä voidaan hoitaa menestyksekkäästi.

Minulla on ja on ollut asiakkainani monia rintasyövän läpikäyneitä naisia, ja olemme saaneet menestyksekkäästi joskus hyvinkin suurien, korjaavien ja pelastavien leikkauksien aiheuttamien henkiset ja fyysiset kireydet ja epätasapainon asettumaan.

Tällä viikolla lahjoitamme tästä päivästä eteenpäin kaikille asiakkaillemme Syöpäsäätiön Roosa nauhan ja ruusun. Ensi viikon alussa julkaisemme haun, jonka perusteella lahjoitamme kahdelle rintasyövästä toipuvalle maksuttoman kuntouttavan valmennuksen, jota voimme seurata yhdessä. 

Vatsalihasten erkauman kuntoutus on tapetilla-

Ja hyvä niin. 

Vatsalihasten erkauman voi kokemukseni mukaan kuntouttaa ilman leikkausta, vaikka synnytyksestä olisi kulunut jo vuosia. Elina Hovinen haastatteli minua tähän asiajuttuun ja tähän upeaa, rohkeaa asiakastani, joka antoi luvan julkaista kuvat vatsastaan. 

LUENTOJA ÄIDEILLE

Olen pitänyt useita luentoja raskauden ja synnytyksen vaikutuksesta naisen kehoon, sillä oikeaa tietoa asioista tuntuu olevan saatavilla kovin vähän, vaikka naiset ovat jo muutaman vuoden ajan sekä olleet raskaana että synnyttäneet lapsia. 

Tiedon puute, oli kyse mistä tahansa omaan elämään suuresti vaikuttavasti asiasta on pelottavaa ja aiheuttaa epävarmuutta ja turhaa kuormitusta psyykelle, ja nikenomaan tähän täysin luonnolliseen tilanteeseen liittyen tietynlaisen tietoisuuden kasvaessa pelkoa oman kehon lopullisesta rikkomisesta-oli oikeastaan kyse mistä tahansa liikuntaan ja /tai raskauteen ja/tai raskauden jälkeiseen elämään, sosiaalisessa mediassa löytyy aina kommentti jossa joku pelottelee muita sillä, että keho on lopullisesti piloilla jos tekee tai on tekemättä sitä tai tätä.

Tieto on valtaa, tieto on varmuutta, tieto hälventää pelkoja.
Vaikka raskaus ja synnytys olisivat olleet kuinka vaikeita tahansa, minun nähdäkseni kaikilla on mahdollisuus kuntoutua vähintäänkin entiselleen, useimmiten vahvemmiksi kuin aiemmin. Tarvitaan vain tietoa ja osaamista.

Minulla oli kunnia luennoida MIB:n naisille viimeeksi tämän vuoden keväällä, kun he saapuivat sankoin joukoin VOIMA Personal Training Studiolle täynnä kysymyksiä joihin minulla oli vastaukset.
Mothers in Business (MiB) on urasuuntautuneiden äitien verkosto, joille työn ja perheen yhdistäminen on luonnollinen osa arkea. He tarjoavat mahdollisuuden työelämätaitojen ja oman osaamisen kehittämiseen ja edistävät äitien asemaa työelämässä ja yhteiskunnassa, ja siihen liittyen tärkeää tietoa monesta naisten elämää koskettavista aiheista yhteistyössä kunkin alan johtavien asiantuntijoiden kanssa.
Luennoin mielelläni joko yhteisöiden omissa tiloissa tai, jos naisporukka haluaa heti oppia muutamia korjaavia harjoitteita, järjestän mielelläni tällaisen mahdollisuuden VOIMA Studiolla Helsingin keskustassa.
Naisissa on voimaa 💪🧠🦹‍♀️🔥

Heille kirjoittamani artikkeli löytyy tästä  


PIENRYHMÄKURSSIT ÄIDEILLE ALKAVAT!

Hei äiti!

Askaruttaako sinua milloin ja miten voisit turvallisesti aloittaa liikunnan raskauden jälkeen? Tuntuvatko vanhat tutut liikkeet oudoilta, tai jopa mahdottomilta suorittaa? Onko sinulla viheliäisiä selkä- tai niska-hartiaseudun kipuja, omituisia tuntemuksia tai heikkouden tunnetta keskivartalossasi, epävarmuutta lantionpohjassa? Haluaisitko aloittaa lenkkeilyn, mutta olet epävarma, onko se sinulle hyväksi? Onko sinulla kenties ystäviä, jotka ovat samankaltaisessa tilanteessa? Pelkäätkö liikkua vatsalihasten erkauman takia?

Neljän kerran pienryhmävalmennuskurssi on tarkoitettu synnyttäneille tai vielä raskaana oleville äideille. Kurssilla tarkastetaan osallistujilta mahdollinen suorien vatsalihasten erkauma sekä kehon tärkeät liikeradat. Käymme seikkaperäisesti lävitse raskauden aiheuttamia muutoksia kehoon, ja aloitamme jo heti ensimmäisellä kerralla yksinkertaiset, korjaavat harjoitteet-pääset ihan oikeasti treenaamaan, jopa kovaa, mutta mikä tärkeintä, oikein ja turvallisesti!Pienryhmässä jokainen osallistuja saa henkilökohtaista ohjausta, oman tilanteensa mukaisesti, mutta hiukan yksilövalmennusta edullisemmin.
Järjestän kaksi eri kurssia, toinen torstai-iltana ja toinen lauantaiaamupäivällä, jotta mahdollisimman moni löytäisi itsellöeen sopivan ajankohdan. Tämä mahdollistaa myös sen, että mikäli et pääse jonain tiettynä kertana omalle kurssillesi, voit korvata sen osallistumalla toisen kurssin saman aiheen tapaamiseen. Luottamuksellisen ympäristön aikaansaamiseksi olisi tietysti mahtavaa, jos ryhmästä tulisi tiivis.


Kurssin kesto on 4 x 1,5h, yhteensä 6 tuntia valmennusta. Kurssin hinta on 290e/osallistuja. Kurssille otetaan max. 10 henkilöä.

Torstain iltakurssi klo 17.30-19.00, 17.1.2019 alkaen.

Lauantain aamupäiväkurssi klo 10.00-11.30 19.1.2019 alkaen.

Olemme saaneet aivan upeita tuloksia aikaan asiakkaideni kanssa, voit lukea joidenkin asiakkaideni valmennuskokemuksista sivuiltamme. https://www.voimapersonaltraining.com/asiakastarinat/

Ravintovalmentaja Leeni Viio kävi myös kurssini, tässä hänen ajatuksiaan eiheen tiimoilta. https://www.leeniviio.com/2017/09/14/miten-aloittaa-vatsalihasten-treenaus-synnytyksen-jalkeen/


KURSSIN SISÄLTÖ

1. kerta
Raskauden aiheuttamat muutokset kehossa, niiden syyt ja tunnistaminen sekä suorien vatsalihasten erkauman ja kehon liikeratojen tarkistaminen helpoilla lihaskuntotesteillä ja yksinkertaisten korjaavien harjoitteiden aloittaminen.
2. kerta
Tasapainon ja rankaa tukevien lihasten toiminta, lihaskunto-ja liikkuvuusharjoitteita.
3. kerta
Lantionpohja- ja vatsalihasharjoitteita, toiminnallisia harjoitteita koko keholle.
4. kerta
Yllä mainittujen ja aiemmin opittujen asioiden yhdistäminen viikottaiseksi harjoitusohjelmaksi, jonka voi toteuttaa välineittä kotioloissa, eli voit jatkaa harjoittelua kurssin jälkeen itsenäisesti.

Lämpimästi tervetuloa!


Lisätiedot ja ilmoittautuminen
sara@voimapersonaltraining.com


Löydät tapahtuman myös facebookista! Klikkaa itsesi mukaan ja jaa tapahtuma myös ystävillesi! https://www.facebook.com/events/491489527924043/


LAHJAKORTTEJA SAATAVILLA

VOIMA Personal Trainingin lahjakortit ovat saapuneet! Anna lahjaksi hyvinvointivalmennusta itsellesi tai läheisellesi. Kaunis lahjakortti haluamallesi valmennukselle toimitetaan valitsemaasi osoitteseen tai vaihtoehtoisesti olet tervetullut noutamaan sen Studioltamme. Lisätiedot ja tilaukset sara(at)voimapersonaltraining.com.