Ravintovalmennus, ETÄNÄ, 5 tapaamista

Elämäntilanteiden muutokset, henkiset ja fyysiset loukkaantumiset, stressi-moni asia voi vaikuttaa siihen, ettet koe voivasi riittävän hyvin. Sinulla voi olla taustallasi monipuolisesti eri dieettejä ja ravintovalmennuskia, yrityksiä, onnistumisia, paljon tietoa, mutta olet kadottanut punaisen langan ravintosi suhteen, tai olet huolissasi perheenjäsenestäsi itsesi ohella.   

Haastava työ, kiireinen arki, vaikeat työasennot, henkinen tai fyysinen sairastuminen ovat muokanneet sinua niin, ettet tahdo tuntea itseäsi kotoisaksi omassa kehossasi. Yht'äkkiä oireilemaan alkanut kipu liikkuessa tai vanhan vamman uusiutuminen on saattanut pakottaa sinut aloittamaan lääkityksen. 

 Kenties tiedät olevasi altis syömishäriölle tai jollekin perinnölliselle sairaudelle, jota voisi ennaltaehkäistä oikeellisella ravinnolla ja mielen tasapainolla. 

Niin vasta-alkajat kuin jo aktiivisesti liikkuvat, niin miehet kuin naisetkin, ovat tervetulleita valmennukseeni, jossa otetaan huomioon kaikki ruokavalioon vaikuttavat tekijät.

Ennen valmennuksen aloittamista toivon sinun varaavan ajan konsultaatioon. Konsultaation tarkoituksena on keskustella ja kartoittaa asiakkaan tilanne, myös mahdolliset diagnosoidut sairaudet, jolloin voimme suunnitella oikeaa lähestymismallia yhdessä.  


Koska henkilökemia vaikuttaa mielestäni erittäin paljon valmennuksen tulokseen, minulle on tärkeää että asiakas haluaa juuri minut valmentajakseen. Tästä syystä konsultaatio on aina maksuton. 

295,00 €