Laadukkaampaa 

ELÄMÄÄ

Sinulle-Hänelle-Koko perheelle

TERVETULOA VOIMAAN PAREMMIN!


Kaunis ja viihtyisä yksityinen Studiomme Helsingin keskustassa palvelee niin yksityishenkilöitä kuin pienryhmiäkin 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. 

VOIMA Personal Trainingin rauhallinen Studio sijaitsee Helsingin Kruununhaassa, ja jo sadat monenlaisista haasteista, kuten raskauden, synnytyksen, sairauksista johtuneiden leikkausten, onnettomuuksien tai itselleen epäsopivien elämäntapojen aiheuttamien haasteiden kanssa kamppailleet ovat löytäneet avullamme uuden, vahvemman suunnan elämälleen. 

VOIMAJOULUKALENTERI

Tämä vuosi on ollut poikkeuksellinen meille kaikille. Koko maailma on muuttunut, olemme joutuneet kokemaan ennennäkemättömiä aikoja, tuntemaan pelkoa ja ahdistusta oman tulevaisuutemme ja koko maailman tulevaisuuden suhteen. Itselleni vuoden poikkeuksellisuutta on lisännyt oma vakava sairastumiseni Suomessakin kovin yleiseen rintasyöpään.

Toivo on tärkeää. Koko toimintani perustuu toivoon-mikäli sitä on, on aina mahdollisuus kuntoutumiseen. Kaikilla asiakkaillani on ja on ollut alusta alkaen toivoa, joka on vahvistunut parhaimmillaan alunperin asiakkaan mielestä epätoivoisen tuntuisesta tilanteesta kukoistavaksi itsevarmuudeksi ja voimaksi, niin fyysisesti kuin psyykkisestikin.

Muun muassa näistä syistä teen tänä vuonna VOIMA Personal Trainingin joulukalenterin, jonka jokaisesta luukusta paljastuu Toivoa.

Joka joulukuun aamu aina jouluaattoon saakka julkaisen jotakin, joka edustaa minulle Toivoa-oli se sitten henkilökohtaiseen kuntoutukseeni, elämääni, huonommassa asemassa olevien muistamiseen ja tukemiseen tai vaikkapa leikkauksesta tai raskaudesta kuntouttavaan harjoitteluun liittyvä juttu.

Kalenterissa on tulossa myös vuoden ainoa lahjakorttitarjous, sekä maksuttomia etäluentoja raskausajan liikuntaan, synnytyksestä palautumiseen, kivun hallintaan sekä leikkausten aiheuttamiin haasteisiin pureutuen.

Tervetuloa mukaan seuraamaan joulukalenteria instagramiin ja facebookiin alkaen 1.12.2020! 

VOIMA Personal Training 

on yhteistyössä Dopinglinkin kanssaDopinglinkki, joka toimii A-Klinikkasäätiön alla, toteuttaa yhteistyössä liikunta-alan toimijoiden kanssa Puhtaan liikunnan puolesta -toimintamallia, jolla tuetaan puhdasta ja terveyttä edistävää liikuntaa. 


VOIMA Personal Training tarjoaa nimenomaan hyvinvointia, ja minulle on tärkeää antaa asiakkailleni mahdollisimman paljon tutkittua ja todennettua faktaa esimerkiksi raskaudesta, synnytyksestä tai leikkauksista kuntoutumisen tueksi.


Koska rehellisyys ja vastuu asiakkaideni terveydestä on minulle äärimmäisen tärkeää, vastasin erittäin mielelläni heidän haastatteluunsa. 


Tuhannet kiitokset työstä tämän asian julkituomiseksi PLP-lähettiläs Mikolle ja ihanalle asiakkaalleni, kahden lapsen äidille, joka suostui valmennuksensa jälkeen jäämään kuvattavaksi tukeakseen muidenkin äitien tervettä suhtautumista kehoonsa ja raskauksien sekä synnytysten jälkeiseen kuntoutumiseen.

Linkin haastatteluun löydät tästä. UUTUUS-HENKILÖKOHTAINEN ETÄVALMENNUS

Etävalmennus on uusin tuottemme, ja on tarkoitettu kaikille asiakasryhmillemme.

Valmennus on reaaliaikainen, ja tapahtuu tietokoneen, tabletin tai puhelimen välityksellä. Yhden tapaamiskerran kesto on 45 minuuttia. Mahdollisten välineiden tarve kartoitetaan asiakkaan kanssa yhdessä, ja tarvittaessa toimitamme laadukkaat välineet suoraan asiakkaan kotiin pääkaupunkiseudulla, tai postitamme ne jotta valmennus on yhtä toimivaa ja tehokasta kuin paikan päällä Studiollakin.

Ennen valmennuksen ostamista tulee varata henkilökohtainen etätapaamisaika, jotta saamme yhdessä pohdittua, millainen mahdollinen valmennus olisi ja mitä se vaatisi, ja ennen kaikkea, onko se mahdollista toteuttaa etänä.

Konsultaation tarkoituksena on keskustella ja kartoittaa asiakkaan tilanne, myös mahdollinen erkauma. Koska henkilökemia vaikuttaa mielestäni erittäin paljon valmennuksen tulokseen, minulle on tärkeää että asiakas haluaa juuri minut valmentajakseen.

Tästä syystä konsultaatiotapaaminen (30 minuuttia) on maksuton.

Etävalmennushinnat löytyvät hinnastostamme, ja myös niihin on mahdollista hankkia lahjakortteja. 


KORONATILANNE ei ole muttanut meidän toimintaamme millään tavoin. Koska asiakkainamme on paljon henkilöitä, joilla on joitain perussairauksia,  leikkauksista toipuvia henkilöitä, raskaana olevia naisia ja naisia, joilla on mukanaan aivan pieniä vauvoja, meille on hygienia itsestäänselvyys. Kaikki pinnat desinfioidaan päivittäin ja meillä on aina ollut tarjolla käsidesiä, puhtaita pyyhkeitä jotka vaihdetaan päivittäin, kivennäisvettä, kertakäyttömukeja, siteitä, tamponeja, nännisuojia, hiuslenkkejä, kertakäyttöhanskoja-ja välineet desinfioidaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Tarjoammehan hyvinvointipalveluita. Jokaisen asiakkaan kanssa käydään alkuun läpi pelisäännöt, treenaamaan ei tulla jos perheessä on tarttuvaa sairautta tai jos tuntee itsensä kipeäksi-emmekä valmenna sairaina. 

Olen erikoistunut ennenkaikkea turvalliseen ja innostavaan kuntouttavaan valmennukseen, kuten raskauden ja synnytyksen aiheuttamiin kehon muutoksiin, selkä- ja nivelkipujen tai leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen sekä painonhallintaan. Tavoitteena on auttaa asiakkaitani oppimaan, kuinka käyttää omaa kehoaan oikein, jotta koko loppuelämä liikkuen sen kanssa,  kaikkine muutoksineen, olisi laadukasta ja antoisaa.

PALVELUMME

Ravintovalmennus

Ravintovalmennus voidaan yhdistää mihin tahansa valmennukseen, tai rakentaa omaksi kokonaisuudekseen, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Pyrin aktiivisesti välttämään kuureja ja kaloreiden laskentaa, jotta ravintopuoli toimisi oikeana osana normaalia arkea, ottaen huomioon koko ruokakunnan ja myös usein asiaan vahvasti liittyvän henkisen puolen.  

AJANKOHTAISTA

Kansainvälinen Naistenpäivä on 8.3.2020

Tietoa raskauden ja synnytyksen, kuten myös naisiin kohdistuvien sairauksien, kuten rintasyövän ja endometrioosin lääke- ja leikkaushoidon aiheuttamien liikuntaan ja arkielämään haasteiden voittamisesta on kuitenkin vielä varsin vähän löytyvillä.

Kansainvälisen Naistenpäivän kunniaksi Helsingin Kruununhaassa sijaitseva VOIMA Personal Training järjestää kolme informatiivista treeni-iltaa, jokainen hiukan vaihtuvalla teemalla.


Vatsalihasten erkauma, lantionpohjan toiminta, leikkausten aiheuttamat harmit kuten kireys ja tunnottomuus-kaikki otetaan huomioon jumpissa ja näistä puhutaan välttelemättä ja vähättelemättä faktaa, koska naiset ovat mielestäni ansainneet kunnioittavaa kohtelua.

Stay tuned!

UUSIMMAT KIRJOITUKSET

 

Tämä vuosi on ollut poikkeuksellinen meille kaikille. Koko maailma on muuttunut, olemme joutuneet kokemaan ennennäkemättömiä aikoja, tuntemaan pelkoa ja ahdistusta oman tulevaisuutemme ja koko maailman tulevaisuuden suhteen. Itselleni vuoden haasteellisuutta on lisännyt oma vakava sairastumiseni Suomessakin kovin yleiseen rintasyöpään.

KIINNOSTUITKO